About us

Capital Advertising is een allround marketingbureau gevestigd in 's-Hertogenbosch, met een hub in Amsterdam. We zijn al meer dan 30 jaar actief, nog steeds springlevend en zitten vol nieuwe ideeën. Met een team van 17 experts bieden we een breed scala aan marketingdiensten aan. Of het nu gaat om online of offline marketing, Capital Advertising heeft de ervaring en kennis in huis om elke campagne succesvol te maken.

We geloven in no-nonsense, laagdrempelige dienstverlening. We maken geen dikke rapporten, maar bieden wel creatieve en onderscheidende concepten die direct impact hebben. We werken alleen voor klanten die enthousiast zijn over onze diensten, omdat we ervan overtuigd zijn dat een goede samenwerking begint met gedeelde passie en enthousiasme.

Expertise op ieder vlak
Een speerpunt binnen onze aanpak is de synergie van traditionele marketingtechnieken en moderne technologieën, zoals AI. Door onze jarenlange ervaring zijn we goed bekend met de traditionele methoden, maar we blijven ook actueel en op de hoogte van de nieuwste trends.

Hierdoor kunnen we onze klanten een holistisch en naadloos geïntegreerd marketingpakket bieden. Met één aanspreekpunt voor al hun marketingbehoeften, kunnen onze opdrachtgevers erop vertrouwen dat alle onderdelen perfect op elkaar zijn afgestemd.

We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van marketingcampagnes met zeer hoge resultaten in termen van onder andere ROAS (Return On Ad Spend) en CTR (Click-Through Rate). Dit bereiken we door de combinatie van creativiteit, ontwerp, techniek en diepgaande kennis van (social) advertising, marketing automation, gepersonaliseerde e-mailmarketing en offline marketing.

Als je op zoek bent naar een marketingbureau dat alle disciplines onder één dak heeft, dat zowel offline als online marketing beheerst, met jarenlange ervaring en up-to-date kennis, dan is Capital Advertising de juiste keuze. Kom gerust eens langs bij ons op Visma | Lease a Bike Service Course of neem contact met ons op. Ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan het succes van jouw merk of product!

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course

Diepgaande technologische kennis

Innovatie

Wat Capital Advertising echt uniek maakt, is ons vermogen om ingenieuze oplossingen te bedenken en te realiseren, waarbij marketing, communicatie en technologie samenkomen. Omdat we sterk geloven in de kracht van data en technologie, zijn we een strategische samenwerking aangegaan met een vooraanstaande partij in software engineering. Deze specialistische partner, werkzaam voor grote banken, IT-bedrijven en overheidsinstanties, deelt onze visie op gebied van data en technologie en helpt ons deze naar nieuwe hoogten te tillen.

We werken samen om diepgaande inzichten uit data te destilleren en geavanceerde technologieën te benutten. Dit verrijkt onze strategieën en stelt ons in staat trends in de marketingwereld voor te blijven. Deze gedeelde focus op innovatie en op data gestuurde benaderingen stelt ons in staat om op maat gemaakte en geavanceerde technologische oplossingen te bieden aan onze klanten, die verder gaan dan alleen marketing en communicatie.

Innovatie Capital Advertising

Toekomstbestendig ondernemen

Duurzaamheid

Bij Capital Advertising zijn we trots op onze focus op duurzaamheid. We werken niet alleen voor bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld, maar we streven er ook naar om zelf een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving. Een van de manieren waarop we onze duurzaamheidsdoelen nastreven, is door samen te werken met bedrijven die net als wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo hebben we samengewerkt met CORE, Waterschap Aa en Maas, Vislift, Labro, Equa en Sofine. Deze organisaties delen onze overtuiging en zetten zich actief in voor een betere wereld.

Daarnaast is ons kantoor bekroond met het 'Breeam very good' keurmerk, wat betekent dat het voldoet aan hoge duurzaamheidsstandaarden. We hebben geïnvesteerd in zonnepanelen om onze energiebehoefte te verminderen en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, en we hebben vleermuiskasten, insectenhotels en vogelhuisjes geïnstalleerd om de biodiversiteit te ondersteunen en de lokale fauna te stimuleren. Maar het houdt niet op bij het pand alleen. We vinden het belangrijk om duurzaam transport te stimuleren. Daarom hebben we geïnvesteerd in een vloot van elektrische auto's. Bovendien propageren we het gebruik van de fiets, eventueel in combinatie met het openbaar vervoer, als een milieuvriendelijk alternatief voor woon-werkverkeer.

Bij Capital Advertising geloven we dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om een positieve impact te hebben op onze omgeving. Daarom blijven we ons inzetten om duurzaamheidsinitiatieven te integreren in ons bedrijf en onze diensten. Samen met onze duurzame klanten streven we naar een betere wereld, zowel binnen als buiten de muren van ons kantoor.

Capital Advertising en Jumbo-Visma pand

Passie voor sport

Capital Sports

Capital Advertising is gehuisvest in hetzelfde pand als wielerploeg Team Visma | Lease a Bike, waarmee we al ruim 10 jaar samenwerken. Klanten krijgen de unieke mogelijkheid om achter de schermen te kijken in het 'Service Course' van het team, wat altijd een fascinerende ervaring is. Met partners en klanten bezoeken we ook regelmatig koersen van Team Visma | Lease a Bike, wedstrijden van PSV en Oranje, zitten we vaak op de tribune bij Heroes Den Bosch en staan we aan het parcours bij Eliud Kipchoge.

In 2023 hebben we onze krachten als allround marketingbureau gebundeld met onze passie voor sport. Met het label Capital Sports treden we naar buiten als experts in sportmarketing. In de breedste zin van het woord. Want waar veel andere sportmarketingbureaus zich focussen op sponsoring en activaties, hebben wij werkelijk alle disciplines in huis om campagnes succesvol te maken.

>>
Jonge Team Jumbo-Visma Fan

Laat je inspireren door het Caps magazine

We sturen het je graag toe

Join the club!

Vacatures

Capital Advertising behind the scenes tijdens contentdag PSV Anycoin Direct

Als social media marketeer ben je verantwoordelijk voor alle social media kanalen van verschillende opdrachtgevers. Je...

>>
Capital Advertising behind the scenes tijdens de contentdag Juan Manuel Correa x Invicta

Als online marketeer bij Capital Advertising help je klanten met het behalen van hun online doelstellingen. Je adviseert...

>>
Capital Advertising behind the scenes tijdens de contentdag PSV Anycoin Direct

Als stagiair(e) sales en marketing bij Capital Advertising krijg je te maken met alle facetten van de organisatie. Je...

>>
Capital Advertising behind the scenes tijdens contentdag PSV Anycoin Direct

Als stagiair(e) online marketing kom je terecht op de online afdeling van Capital Advertising. Samen met je collega’s bepaal...

>>