In marketing gaat het allang niet meer alleen om creativiteit. Het draait om het ontrafelen van diepgaande inzichten uit gegevens, het analyseren van concurrentie en het omzetten van deze informatie in een strategisch voordeel. Bij Capital Advertising begrijpen we dat de sleutel tot succes ligt in het gebruik van data en technologie om een dieper begrip van de doelgroep te verkrijgen en deze kennis om te zetten in effectieve strategieën.

Technologische innovatie
We streven er voortdurend naar onze klanten voorop te laten lopen door gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen en in te spelen op trends. We hebben een sterke focus op marketing automation, waarmee we door één keer de juiste strategie te bepalen langdurig nieuwe leads binnenhalen voor teams, organisaties en merken. Maar onze toewijding aan innovatie gaat verder.

We omarmen technologieën zoals Artificial Intelligence (AI), die een wereldwijde revolutie teweegbrengen, zeker ook in sportmarketing. Met AI kunnen we diepgaande analyses maken van enorme hoeveelheden gegevens, waardoor we verborgen patronen en trends kunnen ontdekken die anders onopgemerkt zouden blijven. Dit stelt ons in staat om marketingstrategieën verder te verfijnen, doelgroepsegmenten nauwkeuriger te identificeren en campagnes nog relevanter te maken.

Grensverleggende toepassingen
De toepassingen van AI in marketing zijn net zo divers als de marketingwereld zelf. Bij Capital Advertising verkennen we voortdurend nieuwe mogelijkheden om AI te integreren in onze strategieën:

1. Voorspellende analyse: AI kan historische data gebruiken om toekomstige trends en gedragingen van jouw doelgroep te voorspellen, waardoor we gepersonaliseerde campagnes kunnen ontwikkelen die inspelen op verwachte interesses.

2. Real-time personalisatie: Dankzij AI kunnen we in real-time gepersonaliseerde inhoud leveren aan individuele klanten op basis van hun voorkeuren en gedrag, wat de betrokkenheid verhoogt.

3. Partnership selectie: Door AI-aangedreven analyses van klantgegevens kunnen we beter bepalen welke partnerships het meest relevant zijn voor merken.

4. Content creatie: We zetten AI in om boeiende content te genereren op basis van trends en publieksvoorkeuren.

5. Geavanceerde advertentieoptimalisatie: AI kan advertentiecampagnes automatisch aanpassen en optimaliseren op basis van feedback en prestatiegegevens.

Ons doel is niet alleen om de nieuwste technologieën te volgen, maar om ze te omarmen en creatieve manieren te vinden om ze toe te passen in marketing. Elk van deze AI-toepassingen biedt unieke mogelijkheden om merkloyaliteit te vergroten, betrokkenheid te verbeteren en marketingstrategieën te optimaliseren.

Strategische samenwerking
Omdat we sterk geloven in de kracht van data en technologie binnen sportmarketing, zijn we een strategische samenwerking aangegaan met een gerenommeerde partij in software engineering. Deze specialistische partner, werkzaam voor grote banken, IT-bedrijven en overheidsinstanties, deelt onze visie op gebied van data en technologie en helpt ons deze naar nieuwe hoogten te tillen.

We werken samen om diepgaande inzichten uit data te destilleren en geavanceerde technologieën te benutten. Dit verrijkt onze strategieën en stelt ons in staat trends in de marketingwereld voor te blijven. Met deze gedeelde focus op innovatie en op data gestuurde benaderingen blijven we baanbrekende campagnes ontwikkelen.

Invicta bergbeklimmer op horloge

Invicta Invincible in Detail

Bij Capital Advertising zijn we trots op onze langdurige en vruchtbare samenwerking met Invicta Watch Group, een van 's werelds sterkst groeiende horlogemerken. Wat begon als een spannende uitdaging om een corporate campagne te creëren, groeide uit tot tal van bijzondere projecten over de gehele wereld. In de afgelopen acht jaar hebben we talloze projecten voor Invicta Watch Group uitgevoerd. Van Baselworld tot de Bahama's, van Miss Piggy tot Star Wars. We nemen je mee op een reis door enkele van onze meest opmerkelijke prestaties met Invicta.

Het begon allemaal met een gedurfde visie. Invicta Watch Group, met bijna 200 jaar aan horloge-ervaring, had nog nooit eerder een grootschalige corporate campagne gelanceerd. Het team van Capital Advertising wist dat we iets uitzonderlijks moesten creëren. Na uitgebreide brainstormsessies met het marketingteam van Invicta op hun hoofdkantoor in Miami en bij ons in het vertrouwde 's-Hertogenbosch, ontstond het thema 'Invincible in Detail'.

>>

Trust the process

I am here to nurture your leads

Ideo kan met Intelligent Asset Management onderhoud voorspellen. Wij maakten de marketing van IAM ook voorspelbaar. Ideo is marktleider in het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Het bedrijf kwam met iets nieuws, namelijk Intelligent Asset Management: de volgende stap in de verbetering van onderhoudsprocessen. Om deze nieuwe SAP-suite succesvol op de markt te zetten, schakelde Ideo Capital Advertising in. Een uitdaging die vroeg om een doordacht marketingplan met nieuwe processen. Maar hoe verbeter je de processen van een processpecialist?

I am here
De IAM-suite van Ideo beantwoordt aan een behoefte waarvan veel van de potentiële afnemers zich nog niet bewust zijn. Belangrijke elementen in de marketingstrategie zijn dan ook: herkenbaarheid, kundigheid en vertrouwen.

>>
Ideo I am predicting results

Heroes makes you fly

Uncovering the best-kept secret of Den Bosch

Dribbel, pass, dunk... alley-oop score! Tijd om te juichen is er bijna niet, want het andere team dribbelt alweer weg. Zodra je de Maaspoort betreedt, thuishaven van Heroes Den Bosch, voel je het: dit wordt een spektakel. Verbluffende driepunters, blocks en dunks worden afgewisseld met meeslepende pauzes, waar acrobatische dance acts en half court shots je aandacht vasthouden. Heroes is absoluut een van de best bewaarde geheimen van Den Bosch.

Als partner van de club is het de opdracht van Capital Sports om dit geheim aan een groter publiek te onthullen. Want sport op het hoogste niveau en entertainment dat dat niveau evenaart, verdienen het om gezien te worden door zoveel mogelijk mensen.

>>
Heroes Den Bosch speler Aris Leeuwarden in actie

Back2TheStreets

Naadloze verbinding tussen sport, kunst en gemeenschap

In de dynamische wereld van topprestaties en grensverleggende atletiek staat NN Running Team al lange tijd symbool voor toewijding, vastberadenheid en ongeëvenaarde passie. Achter elke triomf van dit elite-team schuilt een uniek verhaal. Het delen van deze verhalen met de wereld is een ware kunst. Hier komt de kracht van onze samenwerking met Global Sports Communication tot uiting.

In aanloop naar de marathon van Berlijn in het najaar van 2023 lanceerden we 'Back2TheStreets'. In deze meeslepende campagne keren de atleten van NN Running Team op indrukwekkende wijze terug naar de plekken waar zij memorabele prestaties hebben neergezet, zowel letterlijk als figuurlijk. Bij de straten van hun triomfen hoort streetart.

>>
Back2TheStreets Eliud Kipchoge

Spreekt ons werk je aan?

Neem contact op voor
een kennismaking

Expertise op ieder vlak

Disciplines

Campagne

Een doordachte en krachtige campagne maakt het verschil, brengt een merk tot leven en overtreft alle doelen. In plaats van zomaar een idee, werken we met jou samen om een meesterplan voor jouw merk te creëren.

Social media

Het huidige social media landschap is dynamisch en altijd in beweging. Of het nu gaat om organische contentdistributie of betaalde advertenties, wij hebben de expertise om je merk te laten schitteren.

E-commerce
& Marketplaces

De verschuiving van traditionele naar online winkels is een langlopende trend. Het is cruciaal hierop in te spelen en een sterke online aanwezigheid te creëren via een geoptimaliseerde webshop. Maar dat is slechts het begin.

Content

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Een boodschap komt beter door wanneer deze tot de verbeelding spreekt. Foto en video zijn daarom misschien wel de belangrijkste onderdelen van een sterke campagne. Daar zijn wij ons zeer bewust van.

Marketing
automation

De marketeer die lukraak duizenden mails en pushmeldingen verstuurt, krijgt al snel het label van spammer. Gelukkig kan het ook slimmer en persoonlijker. Marketing automation biedt uitkomst.

Sportmarketing

Al decennialang verbinden wij onze naam aan ’s werelds grootste sporters en sportorganisaties. Dat doen we met een gezamenlijk streven naar topprestaties. Het doel is altijd hetzelfde, het speelveld anders.

Huisstijl & Design

De kracht van visuele verhalen is niet te onderschatten. Onze creatieve studio is het kloppende hart van ons bureau, waar ontwerpers zich vastbijten in een breed scala uitdagende opdrachten.

Gamification

Gamification is een cruciaal instrument voor bedrijven. Je kunt je onderscheiden van je concurrenten, je potentiële klanten vermaken en tegelijkertijd je marketingdoelstellingen te behalen.

Data & Technologie

In marketing gaat het allang niet meer alleen om creativiteit. De sleutel tot succes ligt in het gebruik van data en technologie om een dieper begrip van de doelgroep te verkrijgen en dit om te zetten in effectieve strategieën.