Het huidige social media landschap is dynamisch en altijd in beweging. De constante stroom van nieuwe platformen en trends vereist een scherp oog om bij te blijven. Daarom schakelen bedrijven steeds vaker onze social media experts in om het beheer van hun kanalen op zich te nemen. Of het nu gaat om organische contentdistributie of betaalde advertenties, wij hebben de expertise om je merk te laten schitteren.

Organische groei
Voor bedrijven blijkt het realiseren van organische groei op social media vaak een uitdaging. Hoe kom je dagelijks in de timeline van potentiële klanten en welke berichten trekken hun aandacht? Een doordachte contentstrategie is de sleutel tot succes. Het draait om de juiste balans tussen wat jouw bedrijf wil delen en wat jouw klanten willen zien en leuk vinden. Wij weten wat aanslaat en vertalen jouw boodschap naar boeiende content die resoneert.

Betaalde campagnes
Alle sociale media hebben vroeg of laat hun sluizen geopend voor adverteerders. Daarmee werd hun vergaarbak van persoonlijke informatie plots de meest waardevolle databron ter wereld. Sindsdien hebben bedrijven toegang tot buitengewoon specifieke doelgroepsegmentatie. Maar veel bedrijven raken verdwaald in het netwerk van algoritmes en technische implementaties. De specialisten van Capital Advertising zijn helemaal thuis in dit web en wijzen graag de weg.

Social advertising omvat gesponsorde inhoud op platformen als Facebook en Instagram. Het doel hiermee is een specifieke doelgroep te bereiken en te betrekken. Dankzij de geavanceerde targeting-opties kunnen bedrijven hun boodschap efficiënt overbrengen aan de juiste gebruikers. Dit biedt merken de unieke kans om hun zichtbaarheid te vergroten, conversies te stimuleren en een authentieke band op te bouwen met hun publiek.

Waarom social advertising?
Social advertising onderscheidt zich van andere digitale kanalen door zijn visuele en interactieve karakter. Terwijl zoekmachines vooral gericht zijn op zoekintenties van gebruikers en het faciliteren van actieve aankopen, stelt social advertising merken in staat om proactief doelgroepen te bereiken, zelfs voordat ze een directe aankoopintentie hebben. Dit maakt social advertising ideaal voor het aantrekken van nieuwe klanten en het activeren van inactieve klanten.

Funnelstrategie
Voor doorlopende conversie-gedreven social advertising campagnes, werken wij altijd vanuit een funnelstrategie. Een stapsgewijze aanpak waarbij prospects gefaseerd van awareness naar consideration en tot slot conversion gaan. Iedere fase heeft een advertentiedoelstelling en boodschap die aansluit bij de behoefte op dat moment. Zo wordt iedere fase gevoed met nieuwe profielen en opgevolgd met een andere boodschap. Met deze strategie laten we de contactfrequentie oplopen bij de meest warme prospects, waardoor de kans op conversie het hoogst is.

Sprekende content
Social advertising is waar clicks en creativiteit samenkomen. Op deze visueel ingestelde platformen zijn boodschap, concept en design essentieel voor de prestatie. Wij begrijpen dat aandacht trekken en behouden niet alleen draait om data, maar ook om het vertellen van een boeiend verhaal. Van online strategen tot een creative designstudio, wij hebben alle expertises in huis om samen jouw merk tot leven te brengen op social media.

Jumbo-Visma wielrenner in actie

Team Jumbo-Visma

#SAMENWINNEN

Bij Capital Sports delen we de passie voor twee van Nederlands geliefde sporten: wielrennen en schaatsen. Al meer dan tien jaar zijn we trots partner van Team Jumbo-Visma Cycling, voorheen bekend als LottoNL-Jumbo en Belkin. In de loop der jaren zijn we getuige geweest van de opkomst van de ploeg en hebben we deze zien transformeren tot de beste ter wereld, met toppers als Jonas Vingegaard, Primoz Roglic, Wout van Aert, Dylan van Baarle en Marianne Vos die de ene na de andere overwinning binnenhalen.

Sinds 2021 zijn we zelfs in hetzelfde pand gevestigd als het hoofdkwartier van Team Jumbo-Visma, waardoor de lijnen kort zijn en we onze knechtenrol achter de schermen als professionals kunnen invullen. Maar onze betrokkenheid gaat verder dan een professionele rol; vaak zijn we aanwezig bij evenementen zoals de start van de Tour de France en klassiekers zoals de Ronde van Vlaanderen en Milaan-San Remo om de atleten aan te moedigen.

>>

Proef het succes

Inhaken met Pulskens Worstenbrood

Pulskens Worstenbrood is pure passie. Als liefhebbers van de overheerlijke Brabantse traditie zijn we bij Capital Advertising best trots dat we deze producent mogen ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Bij Capital Advertising zijn we niet alleen gek op goede campagnes. Ook een worstenbroodje slaan we nooit af. Daarom genieten wij er dubbel van om voor Pulskens Worstenbrood te werken.

De verkoop van worstenbroodjes vertoont jaarlijks twee pieken: de één ligt vlak voor Kerst, de ander enkele dagen voor Carnaval. Aan Capital Advertising de schone taak om met een goede communicatieve invulling de worstenbroodjes van Pulskens het gehele jaar onder de aandacht te brengen. Een campagne op Facebook en Instagram, die telkens wordt geladen door actuele berichten, bleek hierbij de sleutel tot succes.

>>
Pulskens social media Instagram mockup

A bit smarter. A bit easier.

The perfect sidekick in crypto

De interesse om in cryptovaluta te investeren is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Maar hoe doe je dat als de enige crypto die jij kent, de cryptogram in de krant is? Op het platform van Anycoin Direct kun je niet alleen handelen in crypto, maar ook vragen stellen aan experts. Dat maakt Anycoin Direct het meest klantvriendelijke cryptoplatform van Europa.

>>
PSV spelers voor Anycoin Direct content
Taxperience voyager

Taxperience

Don't act standard. Set the standard.

Neem een belasting- en notariskantoor. En maak het anders dan alle anderen. Taxperience uit Den Bosch is al jaren niet zo standaard. Het team van Capital Advertising gaf ze een huisstijl die bij die uitstraling past. Met iconische figuren, sprekende kleuren en een nieuwe pay-off.

Laten we beginnen bij die nieuwe pay-off: Don’t act standard. Set the standard. Een combinatie van de eerdere slogan ‘niet zo standaard’ en de ambitie van Taxperience om het beter te doen dan alle anderen in de branche. Oftewel: om zich niet aan de standaard te houden, maar om zelf een nieuwe standaard neer te zetten.

Wie het kantoor van Taxperience binnenstapt, ziet dat dit niet zomaar een uitspraak is. Het is een belofte. Met kunst aan de muur, een beeld van een aap midden in het kantoor en een team dat bereid is om altijd een stap extra te zetten, laat de Bossche taxorganisatie zien dat ze echt anders zijn dan hun branchegenoten.

>>

Be an Airman

Een vlucht door de tijd met iconische horloges

Capital Advertising heeft een reputatie opgebouwd in campagnes voor horlogemerken. Niet verwonderlijk dus dat begin 2017 ook het Zwitserse Glycine zich bij ons bureau meldde. Een fameus merk, dat absoluut wat nieuwe energie kon gebruiken.

Glycine maakt sinds 1914 horloges, die vooral bij luchtvaartliefhebbers populair zijn. Door de jaren heen heeft het een specifieke lijn van horloges in stand gehouden, die de sterke fundamenten van het merk belichamen en een afspiegeling zijn van hun tijd. Het streven naar uitmuntendheid tegen betaalbare prijzen is een hoeksteen van de Glycine-filosofie. De sterke erfenis van het bedrijf, gecombineerd met de nadruk op robuuste en betrouwbare producten, maakt Glycine vandaag de dag een gerespecteerde naam in de Zwitserse horlogerie.

>>
Be an Airman Glycine campagne beeld

Laat je inspireren door het Caps magazine

We sturen het je graag toe

Expertise op ieder vlak

Disciplines

Campagne

Een doordachte en krachtige campagne maakt het verschil, brengt een merk tot leven en overtreft alle doelen. In plaats van zomaar een idee, werken we met jou samen om een meesterplan voor jouw merk te creëren.

Data & Technologie

In marketing gaat het allang niet meer alleen om creativiteit. De sleutel tot succes ligt in het gebruik van data en technologie om een dieper begrip van de doelgroep te verkrijgen en dit om te zetten in effectieve strategieën.

E-commerce
& Marketplaces

De verschuiving van traditionele naar online winkels is een langlopende trend. Het is cruciaal hierop in te spelen en een sterke online aanwezigheid te creëren via een geoptimaliseerde webshop. Maar dat is slechts het begin.

Content

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Een boodschap komt beter door wanneer deze tot de verbeelding spreekt. Foto en video zijn daarom misschien wel de belangrijkste onderdelen van een sterke campagne. Daar zijn wij ons zeer bewust van.

Marketing
automation

De marketeer die lukraak duizenden mails en pushmeldingen verstuurt, krijgt al snel het label van spammer. Gelukkig kan het ook slimmer en persoonlijker. Marketing automation biedt uitkomst.

Sportmarketing

Al decennialang verbinden wij onze naam aan ’s werelds grootste sporters en sportorganisaties. Dat doen we met een gezamenlijk streven naar topprestaties. Het doel is altijd hetzelfde, het speelveld anders.

Huisstijl & Design

De kracht van visuele verhalen is niet te onderschatten. Onze creatieve studio is het kloppende hart van ons bureau, waar ontwerpers zich vastbijten in een breed scala uitdagende opdrachten.

Gamification

Gamification is een cruciaal instrument voor bedrijven. Je kunt je onderscheiden van je concurrenten, je potentiële klanten vermaken en tegelijkertijd je marketingdoelstellingen te behalen.

Social media

Het huidige social media landschap is dynamisch en altijd in beweging. Of het nu gaat om organische contentdistributie of betaalde advertenties, wij hebben de expertise om je merk te laten schitteren.