Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van 17 experts is Capital Advertising uitgegroeid tot een gerenommeerd allround marketingbureau. Wij geloven in de kracht van marketing om merken te transformeren, doelgroepen te raken en groei te realiseren. Met een no-nonsense aanpak en drive om het verschil te maken, ondersteunen we een divers portfolio aan klanten bij het behalen van uiteenlopende marketing- en communicatiedoelstellingen.

We combineren traditionele marketingtechnieken naadloos met cutting-edge technologieën, zoals AI. Hierdoor kunnen we klanten een geïntegreerd marketingpakket bieden dat voldoet aan al hun behoeften.

De aanpak die we hanteren is niet alleen gebaseerd op kennis en technologie, maar ook op een diepgewortelde passie voor marketing en de wens om merken te zien floreren. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom werken we nauw samen met de klant om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke doelen en uitdagingen.

Als je op zoek bent naar een partner die al je marketingbehoeften kan vervullen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd hoe Capital Advertising jouw merk kan versterken? Bekijk hieronder onze disciplines.

Campagne

Een doordachte en krachtige campagne maakt het verschil, brengt een merk tot leven en overtreft alle doelen. In plaats van zomaar een idee, werken we met jou samen om een meesterplan voor jouw merk te creëren.

Data & Technologie

In marketing gaat het allang niet meer alleen om creativiteit. De sleutel tot succes ligt in het gebruik van data en technologie om een dieper begrip van de doelgroep te verkrijgen en dit om te zetten in effectieve strategieën.

Social media

Het huidige social media landschap is dynamisch en altijd in beweging. Of het nu gaat om organische contentdistributie of betaalde advertenties, wij hebben de expertise om je merk te laten schitteren.

E-commerce
& Marketplaces

De verschuiving van traditionele naar online winkels is een langlopende trend. Het is cruciaal hierop in te spelen en een sterke online aanwezigheid te creëren via een geoptimaliseerde webshop. Maar dat is slechts het begin.

Content

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Een boodschap komt beter door wanneer deze tot de verbeelding spreekt. Foto en video zijn daarom misschien wel de belangrijkste onderdelen van een sterke campagne. Daar zijn wij ons zeer bewust van.

Marketing
automation

De marketeer die lukraak duizenden mails en pushmeldingen verstuurt, krijgt al snel het label van spammer. Gelukkig kan het ook slimmer en persoonlijker. Marketing automation biedt uitkomst.

Sportmarketing

Al decennialang verbinden wij onze naam aan ’s werelds grootste sporters en sportorganisaties. Dat doen we met een gezamenlijk streven naar topprestaties. Het doel is altijd hetzelfde, het speelveld anders.

Huisstijl & Design

De kracht van visuele verhalen is niet te onderschatten. Onze creatieve studio is het kloppende hart van ons bureau, waar ontwerpers zich vastbijten in een breed scala uitdagende opdrachten.

Gamification

Gamification is een cruciaal instrument voor bedrijven. Je kunt je onderscheiden van je concurrenten, je potentiële klanten vermaken en tegelijkertijd je marketingdoelstellingen te behalen.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course