Voordat we beginnen met de bouw van de website, worden eerst de boodschap en de inhoud van de website bepaald. Door hierbij direct de combinatie te zoeken tussen jouw inhoudelijke kennis en onze online expertise, behalen we het beste resultaat.

Nadat je de propositie en het functioneel ontwerp hebt goedgekeurd, starten wij met het bouwen en het creëren van de juiste content voor de website. Dit wordt ondersteund door een strak en doordacht design, gecreëerd door onze studio. Het design van de website nemen wij zeer serieus. Dit is immers je online visitekaartje. Aan de hand van pakkende (SEO-)teksten en mooie beelden zetten wij jouw bedrijf online op de kaart.

Webshops
Naast het ontwikkelen van websites is het bij Capital Advertising ook mogelijk om een webshop te ontwikkelen. Het aantal online aankopen stijgt al jaren en dit zullen er in de toekomst alleen nog maar meer worden. Als bedrijf is het hierdoor uitermate belangrijk om te beschikken over een goedlopende webshop om je klanten te blijven bereiken. 

Vindbaarheid
De websites en webshops die wij maken hebben niet alleen oog voor de bezoekers, maar worden ook ingericht voor optimale prestaties binnen de zoekmachines. Door de ideale combinatie te vinden tussen content en techniek leggen wij een uitstekende basis voor de start met SEO en SEA.

Ook je klanten bereiken
Wil je een nieuwe website of webshop of vallen de prestaties van je bestaande website of webshop tegen? Schakel dan de online experts van Capital Advertising in. Wij helpen je graag met het behalen van je doelstellingen door het ontwikkelen en optimaliseren van jouw website of webshop.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course