Capital Sports verbindt zich aan padeltalent Tygho Schoonus

Met zijn 17 jaar en een top-25 ranking is Tygho Schoonus een van Nederlands grootste padeltalenten. Misschien zelfs hét grootste, want in de categorie onder 18 jaar is hij nummer 1. Reden genoeg voor Capital Sports om dit talent te ondersteunen en faciliteren op zijn weg naar een professioneel bestaan in de populaire sport. Dat doen we niet alleen met een sponsorship; Tygho loopt voor zijn studie Marketing & Communicatie aan de Rooi Pannen in Tilburg ook stage bij ons bureau.

Tygho vertelt: “Ik waardeer het enorm dat Capital Sports mij de kans biedt om mijn eerste ervaring binnen het (sport)marketingvak op te doen en dat het mij tegelijkertijd ook helpt om de volgende stap te zetten in mijn ontwikkeling tot professioneel padeller. Niet alleen op sportief vlak, maar vooral ook op commercieel gebied. Ik leer veel over hoe partnerships in sport werken en welke waarde een sporter toevoegt als ambassadeur van een merk. Kennis waar ik gedurende mijn carrière veel profijt van ga hebben.”

Maar behalve Tygho zelf profiteren ook zijn collega’s bij Capital Advertising en Capital Sports van het sponsorship. Zij hebben afgelopen week een gezellige en sportieve avond beleefd in de Hiltenhal in Hilvarenbeek, waar Tygho vol enthousiasme een padelclinic verzorgde. Toen de tips en oefening plaatsmaakten voor onderlinge strijd, werd uiteraard ook Tygho volop uitgedaagd om zijn klasse te demonstreren en hij stelde niet teleur. Erg leuk om te zien!

Capital Sports kijkt uit naar een plezierige samenwerking en wenst Tygho veel succes, op de padelbaan en aan zijn bureau bij ons in Den Bosch.

Wil jij ook een padelclinic?

Wij brengen je in contact met Tygho