Inspirerende start samenwerking met Marc Lammers

Het team van Capital Advertising en Capital Sports heeft een inspirerende middag beleefd met Marc Lammers. Als start van onze samenwerking met de voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam en pionier op het gebied van coaching en innovatie, bracht Marc een schat aan kennis en ervaring naar ons kantoor.

Vol overgave deelde Marc zijn visie op coaching, innovatie, leiderschap, samenwerking en het verleggen van grenzen. Op interactieve wijze vertaalde hij praktijkvoorbeelden naar voor ons concrete situaties, ondersteund door aansprekende videofragmenten en levendige anekdotes.

Daarmee is vanmiddag een sterke en hechte groep nog verder gegroeid als team. We hebben genoten van de inzichten en inspirerende aanpak van Marc en kijken uit naar de impact van de kennis en visie die hij tijdens deze bijzondere middag met ons gedeeld heeft.

Over Marc Lammers
Marc Lammers is een gerespecteerde coach, bekend om zijn innovatieve benaderingen en bijdragen aan het veldhockey. Als bondscoach leidde hij het Nederlandse dameshockeyteam naar zilver op de Olympische Spelen van 2004 in Athene en goud op de Olympische Spelen van 2008 in Beijing. Hij deelde ook zijn kennis met diverse teams in binnen- en buitenland, waarbij hij innovatieve technologieën in de sport introduceerde.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course