Wereldtop springpaarden en ruiters naar Nederland

Longines Global Champions Tour van 23 tot 25 augustus 2024 bij Tops International Arena in Valkenswaard.

Longines Tops International Arena in Valkenswaard is het wereldwijde centrum van de paardensport. Van 23 tot 25 augustus 2024 organiseert het de Longines Global Champions Tour, een spectaculair showjumping event met 's werelds beste springpaarden en ruiters. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00 via tickets.gcglobalchampions.com. Er zijn ook exclusieve Skybox-plaatsen beschikbaar, die superieur uitzicht, ongeëvenaard comfort en luxe catering bieden (vanaf € 120,00 inclusief btw), wat het evenement tevens aantrekkelijk maakt voor zakelijke relaties.

Gemist bij de Spelen of de wereldtop opnieuw bewonderen?
De Longines Global Champions Tour biedt een unieke kans om de wereldtop in het showjumping van dichtbij te zien. Veel deelnemers van de Olympische Spelen in Parijs zullen aanwezig zijn, waaronder de Nederlandse ruiters Maikel van der Vleuten (bronzen medaillewinnaar), Kim Emmen en Harrie Smolders. Ook de leider in het FEI-klassement Henrik von Eckermann en ‘teamgoud winnaar’ Scott Brash nemen deel aan de competitie. Sanne Thijssen, winnares van de 2023 Grand Prix of Valkenswaard, verdedigt haar titel.

Dit prestigieuze evenement, vaak aangeduid als de 'Formule 1 van de ruitersport', wordt georganiseerd op de mooiste locaties wereldwijd, zoals Miami Beach, Mexico City, Shanghai, Madrid, Saint-Tropez, Monaco en Londen. De editie in Parijs vindt traditioneel plaats onder de Eiffeltoren. Valkenswaard, als het centrum van de internationale springsport, is een van de meest bijzondere locaties.

Gedurende dit weekend komt in de iconische Tops International Arena de top van de paardensport bijeen voor een weekend vol spannende competities. De Longines Global Champions Tour is een springwedstrijd waarin teams van twee ruiters strijden om de overwinning. Naast paardensport van het hoogste niveau biedt het evenement ook entertainment, met muziek, culinaire verwennerij en activiteiten voor kinderen.

Meer informatie over de Longines Global Champions Tour in Valkenswaard is te vinden op gcglobalchampions.com.

De Longines Tops International Arena is gelegen aan de Maastrichterweg 249, 5556 VB in Valkenswaard en biedt voldoende parkeergelegenheid.

Capital Sports
Naast de Longines Global Champions Tour organiseert Tops International Arena tijdens de zomermaanden diverse andere evenementen onder het overkoepelende 'Summer Festival'. Capital Sports ondersteunt de promotie van deze evenementen en geeft de ticketverkoop een boost door gerichte online marketingcampagnes (zoals op social media en via Google Ads) en door middel van creatieve advertenties in verschillende media, waaronder kranten, tijdschriften, digital-out-of-home displays en billboards. Lees meer.

Welk event wil jij van dichtbij meemaken?

Beleef het met ons