Bouwen aan vindbaarheid in Google met linkbuilding

Linkbuilding is een onmisbare schakel om hoog te scoren in zoekmachines als Google (of Yahoo en Bing). Vindbaarheid is afhankelijk van de content op een pagina, de juiste zoekwoorden en linkbuilding. Zoekmachines bepalen op basis van deze drie de populariteit van een webpagina. Relevantie is daarbij het allerbelangrijkst. Google wil alleen relevante zoekresultaten laten zien.

Meer bezoekers met relevante links

Hoe meer links, hoe beter de webpagina’s van je website vindbaar zijn in Google. Externe links zorgen voor meer bezoekers naar de homepage of een landingspagina. Interne links sturen het klikgedrag op je website. Op deze wijze kun je ook meer bezoekers naar een specifieke pagina trekken. Hoe relevanter deze links, hoe beter Google een webpagina indexeert en waardeert.

Zichtbaarheid vergroten

Capital Advertising weet hoe je met linkbuilding de zichtbaarheid van je website kunt vergroten. Daarbij volgen we de richtlijnen op de voet. Google is immers onverbiddelijk als je buiten je boekje gaat. Bij overtredingen verdwijnt je website voor langere tijd uit de zoekresultaten. Onze online specialisten zorgen voor relevante links vanuit webpagina’s die over het onderwerp van je website gaan. Daarnaast boeken we prima resultaten met links vanuit blogs, YouTube en social media als Facebook, Twitter en LinkedIn.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course