Werk aan de winkel voor jouw online shop
Het internet is uitgegroeid tot een megagroot warenhuis met ontelbaar veel webshops. Sta je op het punt om zelf een online shop te openen? Of vallen de verkopen in je bestaande webshop tegen? Dan is er werk aan de winkel voor de online experts van Capital Advertising. We helpen niet alleen bedrijven met een ‘echte winkel’. We hebben ook de expertise in huis om jouw verkoop op internet te verbeteren.

Mix tussen usability en findability
Ook voor een online winkel geldt: het fundament moet goed zijn. Zo is de gebruikte techniek een belangrijke succesfactor. Het Content Management Systeem (CMS) mag geen geheimen voor je hebben. En betaalmogelijkheden voor klanten (creditcard, PayPal of iDEAL) moeten piekfijn geregeld zijn. Net als bij websites zorgt Capital Advertising bij webshops voor de ideale mix tussen gebruiksvriendelijkheid (usability) en vindbaarheid voor zoekmachines als Google (SEO).

Impuls aan verkoop
Usability is essentieel. Bezoekers willen zich thuis voelen in jouw webshop. En het is zaak dat ze snel de weg vinden naar gewenste producten. Ook online zijn klanten gevoelig voor aantrekkelijke acties. Onze online specialisten bedenken graag acties die bezoekers naar je online winkel trekken. Zo geven we samen jouw verkoop een krachtige impuls.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course