Meetbare actie, reactie en interactie met social media

Bedrijven zijn steeds vaker actief op Instagram, Facebook, TikTok, YouTube, Twitter en LinkedIn. Social media zijn onmisbaar om merken te bouwen en te onderhouden. Of om acties en events te organiseren. Voor Capital Advertising staat of valt een succesvolle inzet van social media met een integrale, strategische aanpak. Dus in combinatie met andere middelen. Een goed onderbouwd idee is de basis. Daarna zorgen we met een opvallende campagne voor actie, reactie en vooral interactie.

Statistieken als stuwende kracht

Criticasters twijfelen aan de meetbaarheid van social media. Wij niet. Campagnes via bijvoorbeeld Instagram, Facebook, Twitter en YouTube zijn prima te meten. Denk aan aantal volgers en fans. Kijk eens naar de interactie met je doelgroep via likes of retweets. En wat dacht je van de statistieken die je eenvoudig kunt raadplegen. Zo heb je snel inzicht in je bereik of het aantal vertoningen van berichten. Mag Capital Advertising jouw social mediacampagne opzetten en onderhouden? Dan houden we effecten nauwlettend in de gaten. Elke maand ontvang je een overzicht met resultaten.

Spraakmakende campagnes

Als modern reclamebureau zijn we overtuigd van de meerwaarde van social media voor jouw merk, campagne of event. Jij ook? Neem dan campagnes op Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn op in uw communicatiemix. En treedt in de voetsporen van klanten die Capital Advertising inschakelden voor spraakmakende campagnes met een ongekende spin-off: Invicta, Anycoin Direct en NN Running Team.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course