Foto en video producties voor een sterke campagne

Capital Advertising ontwikkelt al ruim 30 jaar audiovisuele presentaties en interactieve formats. Zoals commercials voor TV en bioscoop, demo’s voor beurzen en congressen, games, social media visuals, productfoto’s, websites met audiovisuele elementen, cursusprogramma’s en filmvoorstellingen voor groot publiek.

De kracht van beeld

Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Een boodschap wordt beter overgebracht door tot de verbeelding te spreken. Foto en video zijn daarom misschien wel de belangrijkste onderdelen van een sterke campagne. Daar zijn wij ons zeer bewust van bij Capital Advertising. Zo creëerden we onder meer spraakmakende campagnes waar foto en video de boventoon voerden voor klanten als S. Coifman, Invicta USA, TechnoMarine en Glycine.

Bovendien bepalen beelden de uitstraling van je merk of product. Zo zien we product- en sfeerfotografie als essentiële onderdelen die niet mogen worden overgeslagen bij het ontwerp van een nieuwe website. En niet alleen bij een nieuwe website of webshop, maar ook bij bijvoorbeeld je social media feed, e-mails of folder.

Professioneel en perfectionistisch

Fotografie is kunst. Maar het is ook een vaardigheid. Voor de juiste belichting, positie en techniek is altijd een professional nodig. Bij Capital Advertising denken we daar niet te licht over. Daarom beschikken we over een compleet camerateam en tijdens fotoshoots over faciliteiten voor beeldbewerking ter plaatse. Zo verzorgen we tijdens de jaarlijkse Invicta Cruise naar de Bahama's de fotografie, video-opnames én social media posts allen direct op locatie.

Alles onder één dak

We hebben alle disciplines voor foto en video onder één dak. Strategie, creatie en techniek werken hier nauw met elkaar samen. Tekst en beeld versterken elkaar, waardoor de boodschap niet alleen wordt overgebracht, maar ook aanspreekt en blijft hangen. Deze werkwijze heeft al veel klanten naar ‘s-Hertogenbosch getrokken. 

Ook aansprekende foto en video voor bijvoorbeeld een nieuwe campagne, een nieuwe website of social media? Neem contact op met de specialisten van Capital Advertising om de wensen en mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course