Heroes Den Bosch wint TOTO Basketball Cup

De basketballers van Heroes Den Bosch hebben zondagmiddag 24 maart voor de achtste keer in hun bestaan beslag gelegd op de TOTO Basketball Cup. In een zinderende finale werd Landstede Hammers uit Zwolle verslagen. De Bosschenaren keken in het vierde kwart nog tegen een achterstand van dertien punten aan (56-69), maar wisten deze in een sensationeel slot met de steun van de ruim 800 meegereisde fans om te buigen naar een 89-82 overwinning. Uiteraard was Capital Sports als partner van de club aanwezig om de ploeg van head coach Erik Braal te steunen in deze finale.

De finale in Topsportcentrum Almere was in alle opzichten reclame voor de basketbalsport, die in Nederland toch al sterk groeiende is. Behalve topbasketbal kon het publiek ook genieten van entertainment van een bijna Amerikaans niveau. Met een licht- en geluidshow, danseressen, kiss- en dancecam en een halftimeshow van de hiphopgroep Broederliefde werd het een onvergetelijke middag voor de Bossche basketballiefhebber.

Capital Sports feliciteert de spelers, staff en medewerkers van Heroes Den Bosch met het winnen van de nationale beker. Een fantastische prestatie!

Tactiek bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course