JustPadel lanceert World Class Black Friday campagne

JustPadel heeft rond Black Friday zijn premium padelrackets op impactvolle wijze gepresenteerd in samenwerking met Capital Sports. Tussen de advertenties, nieuwsbrieven en vele andere uitingen van concurrerende merken viel JustPadel op met een krachtig concept en aantrekkelijke content. De impact van de World Class Black Friday campagne was niet alleen merkbaar in de verkoopcijfers, ook in de groeiende aandacht voor JustPadel als dé bestemming voor padelrackets van wereldkwaliteit.

Oorspronkelijk opgericht in 2016 met als doel padel toegankelijk te maken voor iedereen, heeft JustPadel zich ontwikkeld tot een toonaangevend merk in de snelgroeiende wereld van padel. De lancering van hun webshop in 2020 betekende een belangrijke stap, waardoor JustPadel.com nu een uitgebreid assortiment aanbiedt, variërend van rackets tot kleding en accessoires, geschikt voor zowel beginners als ervaren padelspelers.

Voor de World Class Black Friday Sale organiseerden we een opvallende video- en fotoshoot met een aantal van Nederlands beste padellers, allemaal top-25 spelers. Zij bleken de ideale ambassadeurs voor de exclusieve campagne. De video- en fotoshoot leverde niet alleen aansprekende content op voor de website, nieuwsbrieven en social mediakanalen van JustPadel, maar gaf de topkwaliteit padelrackets ook een gezicht.

De Black Friday campagne omvatte een marketingstrategie, waarbij de focus niet alleen lag op de verkoop, maar ook op het onder de aandacht brengen van de unieke eigenschappen van de rackets. Kijkend naar de resultaten en cijfers van de campagne, kan niet anders geconcludeerd worden dan dat JustPadel daarin ruimschoots geslaagd is.

Opvallen net als JustPadel?

We staan voor je klaar