Introductie in de B2B-markt

Online campagne voor Smart Energy Data-software

Bij Dengy draait alles om het leveren van waardevolle energie-inzichten aan bedrijven. In tegenstelling tot conventionele energieleveranciers verkoopt Dengy geen energie, maar kennis. Deze kennis omvat diepgaand inzicht in de energiemarkt en het gedetailleerde verbruikspatroon van je bedrijf. De voordelen zijn veelzijdig. Bedrijven kunnen dankzij Dengy hun energiekosten verlagen, hun ecologische voetafdruk verkleinen en in overeenstemming blijven met de strikte voorschriften van de Europese Energie-Efficiëntie Richtlijn (EED).

Dengy
Dengy

Om Dengy's baanbrekende Smart Energy Data-software te introduceren op de B2B-markt, heeft Capital Advertising een krachtige online campagne opgezet. Het hart van deze campagne was een heldere animatievideo die het concept van Dengy duidelijk uitlegde. De campagne werd op meerdere fronten uitgerold, onder andere met display-advertenties, gerichte LinkedIn-advertenties en effectieve e-mailmarketing.

Kwalitatieve leads werden voorzien van waardevolle whitepapers en de kans om een gratis demoversie van Dengy's product te ervaren. Voor een optimale opvolging en klantrelatieonderhoud hebben we Dengy geholpen bij het ontwikkelen van een overtuigende salespresentatie en de implementatie van een geavanceerd CRM-systeem.

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Amsterdam Zuid as in aanbouw

Van Lanschot

Bij Capital Advertising koesteren we onze langdurige samenwerkingen en er is er één die echt een bijzondere plek inneemt - Van Lanschot. We zijn er trots op dat we sinds 1991 zij aan zij staan met deze geweldige bank. Onze relatie is meer dan alleen zakelijk.

Beleggingscoach Evi

Evi

Van Lanschot is een bank die begrijpt dat tijden veranderen. Zo werd Evi geboren: de beleggingscoach die de kennis van de private bank online bracht. Capital Advertising stond mede aan de wieg van de identiteit en huisstijl van Evi en mag haar nu helpen groeien.

Groen dak subsidie Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas

Om zijn groene initiatieven te stimuleren, heeft Waterschap Aa en Maas een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen: de subsidie voor klimaatbestendige maatregelen. Denk aan groene daken, groene gevels en regentonnen.

Campagnebeeld Invicta en Juan Manuel Correa

Invicta &
JM Correa

In de zomer van 2022 reisden Invicta en Capital Advertising af naar Le Castellet in Frankrijk, waar ze een team van bijna 20 mensen samenbrachten op het Paul Ricard-racecircuit. Onder hen bevond zich Formule 2 coureur Juan Manuel Correa.