Van redactie tot verspreiding

Complete productie van Radboud Report Oncologie

Radboud Report Oncologie is een uitgave van het Radboudumc Centrum voor Oncologie, ontwikkeld in samenwerking met Capital Advertising. Het magazine, gericht op zowel medische professionals als geïnteresseerden buiten het vakgebied, belicht de meest recente ontwikkelingen in kankeronderzoek en behandelingen.

Van de eerste redactievergadering tot de uiteindelijke verspreiding speelt Capital Advertising een actieve rol. Dit omvat het voeren van boeiende interviews, het verzorgen van fotografie, het schrijven van teksten en het creëren van een visueel aantrekkelijke opmaak die perfect aansluit bij de gewenste uitstraling.

Radboud Report Oncologie verschijnt drie keer per jaar en heeft als doel zowel professionals binnen de oncologie als nieuwsgierige lezers te voorzien van waardevolle inzichten. Enquêtes tonen aan dat het magazine gewaardeerd wordt. Een mooier compliment kan je natuurlijk niet krijgen.

Magazine Mockup Radboud

Laat je inspireren door het Caps magazine

We sturen het je graag toe

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Campagnebeeld TechnoMarine Ibiza zonnen op dek jacht

TechnoMarine

In 2015 benaderde het prestigieuze Zwitserse horlogemerk TechnoMarine ons voor een grootschalige wereldwijde relaunch. De uitdaging was duidelijk: het merk had behoefte aan een nieuwe identiteit en een krachtige wereldwijde campagne.

Eliud Kipchoge NN Running Team Back2TheStreets

NN Running Team

In aanloop naar de marathon van Berlijn lanceerden we 'Back2TheStreets'. In deze meeslepende campagne keren de atleten van NN Running Team op indrukwekkende wijze terug naar de plekken waar zij memorabele prestaties hebben neergezet.

Abri campagne Heineken

Heineken

Bij Heineken is men nooit vergeten dat de essentie van kwaliteit niet wordt gemeten in de grootte van het merk, maar in de verfrissende smaaksensatie van het bier. Het houdt vast aan de visie van Gerard Adriaan Heineken, waarin kwaliteit, perfectie en verfrissing centraal staan.

Amsterdam Zuid as in aanbouw

Van Lanschot

Bij Capital Advertising koesteren we onze langdurige samenwerkingen en er is er één die echt een bijzondere plek inneemt - Van Lanschot. We zijn er trots op dat we sinds 1991 zij aan zij staan met deze geweldige bank. Onze relatie is meer dan alleen zakelijk.