Statistieken Bitcoin Halving game

CA 2024 statistics icons-01 Total Sessions
5.762

Total sessions

CA 2024 statistics icons-02 Registrations
9783

Registrations

CA 2024 statistics icons-03 Conversion
169,8%

Conversion

CA 2024 statistics icons-04 Time
06:17

Time per visit

Anycoin Direct - Bitcoin Halving Game

Anycoin Direct verhoogt marketing impact met Bitcoin Halving Game

De langverwachte Bitcoin Halving vond plaats in april 2024 en heeft de wereld van crypto beleggers in beroering gebracht, met velen die verwachten dat de prijs van Bitcoin aanzienlijk zal stijgen. Bij Capital Advertising begrijpen we het belang van deze gebeurtenis en hebben we voor onze klant, Anycoin Direct, een innovatieve en luchtige game ontwikkeld om in te spelen op deze actualiteit.

Ludieke game
Onze unieke game daagt spelers uit om Bitcoins te halveren en punten te verdienen binnen 60 spannende seconden. Hoe meer Bitcoins correct worden gehalveerd, hoe hoger de score. Maar pas op – het halveren van andere munten kan de punten verlagen. De spelers met de hoogste scores op het leaderboard konden kans maken op fantastische prijzen.

Waarom een game?
Waarom hebben we voor een game gekozen? Omdat het meer is dan alleen een bron van vermaak; het is een krachtige tool voor merkbetrokkenheid en het genereren van leads. Games brengen mensen samen, stimuleren interactie en maken complexe concepten zoals de Bitcoin Halving toegankelijk en leuk.

Effectieve marketing
Bij Capital Advertising zijn we gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van creatieve campagnes die impact maken. Onze samenwerking met Anycoin Direct toont aan hoe effectieve marketing eruit kan zien. Stel je voor wat een op maat gemaakte game voor jouw merk kan betekenen – het kan je publiek betrekken, informeren en enthousiasmeren zoals nooit tevoren.

Jouw merk naar nieuwe hoogten
Laat je inspireren door onze succesvolle projecten en neem vandaag nog de stap om jouw merk te transformeren met de kracht van gaming. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij samen een onvergetelijke en impactvolle game kunnen creëren die jouw merk naar nieuwe hoogten zal brengen.

De toekomst van marketing is interactief. De toekomst is nu.

Ook gamification inzetten voor jouw merk?

We denken graag mee