Boost het online succes van je merk

Online marketing stelt je in staat om gericht en effectief je naamsbekendheid te vergroten, conversies of leads te genereren en betrokkenheid te creëren. Indien correct opgezet en geoptimaliseerd betaalt een online marketing campagne zich altijd terug. De specialisten van Capital Advertising gaan graag voor je aan de slag. Maak nu een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 613 30 30.

 

Strategie bespreken?

Neem contact op voor vrijblijvend advies van onze specialisten

Waarom Capital Advertising?

Capital Advertising biedt merken de unieke kans om hun zichtbaarheid te vergroten, conversies te stimuleren en een authentieke band op te bouwen met hun publiek.

 • 15+ jaar online marketing ervaring
 • Resultaat met creatieve content
 • Alle online marketing disciplines in-house
 • No-nonsense, laagdrempelige dienstverlening
 • Geavanceerde tooling
 • 95% tevreden tot zeer tevreden opdrachtgevers

Behind the scenes tijdens contentshoot voor Anycoin Direct met PSV spelers

Waarom online marketing?

Online marketing is essentieel voor bedrijven vanwege zijn ongeëvenaarde bereik, doelgerichtheid en meetbaarheid. Het stelt je in staat om wereldwijd je doelgroep te bereiken, 24/7. Met gerichte advertenties kunnen we specifieke demografische groepen of op interesses targeten, wat resulteert in efficiëntere marketinguitgaven en een hoger rendement op investeringen. Bovendien beschikken we over uitgebreide analysetools, waardoor we campagnes kunnen optimaliseren en resultaten kunnen volgen in realtime.

Capital Advertising heeft specialisten voor alle online marketing disciplines in huis. Samen met jou werken we een op maat gemaakte strategie uit.

 • Social advertising
 • Google advertising
 • Marketplaces
 • SEO
 • Display advertising
 • E-mailmarketing
 • Gamification

Strategie bespreken? Plan een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 613 30 30.

Coifman model poseert op trap met geweer in haar hand

Waarom social advertising?

Social advertising onderscheidt zich van andere digitale kanalen door zijn visuele en interactieve karakter. Terwijl zoekmachines vooral gericht zijn op zoekintenties van gebruikers en het faciliteren van actieve aankopen, stelt social advertising merken in staat om proactief doelgroepen te bereiken, zelfs voordat ze een directe aankoopintentie hebben. Dit maakt social advertising ideaal voor het aantrekken van nieuwe klanten en het activeren van inactieve klanten.

Boodschap, concept en design zijn essentieel voor de prestatie. Wij begrijpen dat aandacht trekken en behouden niet alleen draait om data, maar ook om het vertellen van een boeiend verhaal. Van online strategen tot een creative designstudio, Capital Advertising heeft alle expertises in huis om samen jouw merk tot leven te brengen op social media. Strategie bespreken? Plan een afspraak of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)73 613 30 30.

_88A0612 Final-1

Succesverhalen met online marketing

Campagnebeeld Invicta Watch

Invicta Watch

Wij zijn trots op onze langdurige en vruchtbare samenwerking met horlogemerk Invicta Watch Group. Wat begon als een spannende uitdaging om een corporate campagne te creëren, groeide uit tot tal van bijzondere projecten over de gehele wereld.

MIKKY KI.

MIKKY KI.

Vanaf de introductie in 2019 is Capital Advertising actief betrokken bij het kledingmerk MIKKY KI.. Samen met Mikky keken we naar de identiteit en positionering van het merk, om vervolgens via verschillende kanalen te laten zien waar MIKKY KI. voor staat.

Glycine Watch

Glycine

In 1906 perfectioneerde Simon Coifman zijn eerste horloge-uurwerk in Chiasso, Zwitserland. Een jaar later begon hij tijdinstrumenten te vervaardigen voor metaalbewerkers, steenhouwers, kopersmeden en andere lokale ambachtslieden.

Eliud Kipchoge van NN Running Team

NN Running Team

In aanloop naar de marathon van Berlijn lanceerden we 'Back2TheStreets'. In deze meeslepende campagne keren de atleten van NN Running Team op indrukwekkende wijze terug naar de plekken waar zij memorabele prestaties hebben neergezet.