Een belangrijke boodschap

Communicatieve ondersteuning voor Khondrion

Onderzoeksinstituut Khondrion in Nijmegen verricht baanbrekend werk bij de ontwikkeling van een medicijn voor de behandeling van energiestofwisselingsziekten. Er gloort nu steeds meer hoop voor veel zieke kinderen en hun ouders. Met het thema 'Bringing Energy to life’ ondersteunt Capital Advertising het onderzoek van Prof. dr. Jan Smeitink en zijn team. Bezoek voor meer informatie www.khondrion.com.

Over Khondrion
Khondrion is een biomedisch bedrijf in een klinische fase, dat therapieën ontdekt en ontwikkelt voor primaire mitochondriale ziekten. Gebaseerd op eigen wetenschappelijk onderzoek en een diepgaand inzicht in mitochondriën in gezondheid en ziekte, bevordert het bedrijf zijn belangrijkste geneesmiddelkandidaat sonlicromanol. 

Sonlicromanol en andere verbindingen uit Khondrions eigen programma hebben het potentieel om te worden ontwikkeld als medicijn voor andere ziekten en aandoeningen die de normale mitochondriale functie aantasten. Khondrion boekt vooruitgang in preklinisch onderzoek en ontwikkeling op diverse veelbelovende terreinen om de ontdekking en ontwikkeling van mogelijke geneesmiddelen voor mitochondriale ziekten te versnellen. Daartoe werkt Khondrion samen met patiëntenorganisaties wereldwijd, evenals met zijn wereldwijd klinisch en academisch netwerk.

khondrion-496

Laat je inspireren door het Caps magazine

We sturen het naar je op

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Eliud Kipchoge NN Running Team Back2TheStreets

NN Running Team

In aanloop naar de marathon van Berlijn lanceerden we 'Back2TheStreets'. In deze meeslepende campagne keren de atleten van NN Running Team op indrukwekkende wijze terug naar de plekken waar zij memorabele prestaties hebben neergezet.

Wielrenners Shimano

Shimano

Met volle snelheid zijn wij enkele jaren geleden aan de slag gegaan voor Shimano. Onze focus lag specifiek op Team Sunweb, het voormalige thuis van Giro-winnaar Tom Dumoulin en het team waarvan Shimano bijna 15 jaar lang een van de titelsponsoren was.

Sifan Hassen met publiek FBK Games

FBK Games

Jaarlijks vinden in Hengelo de FBK Games plaats, een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse atlete Fanny Blankers-Koen. Als onderdeel van de World Athletics Continental Tour Gold behoort FBK Games tot 's werelds meest prominente atletiekevenementen.

Campagnebeeld S. Coifman

S. Coifman

In 1906 perfectioneerde Simon Coifman zijn eerste horloge-uurwerk in Chiasso, Zwitserland. Een jaar later begon hij tijdinstrumenten te vervaardigen voor metaalbewerkers, steenhouwers, kopersmeden en andere lokale ambachtslieden.