Creatief en doeltreffend

Direct marketing trekt aandacht en nieuwe klanten

Larex is een toonaangevend uitzendbureau, gespecialiseerd in het plaatsen van technisch personeel uit Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Tsjechië, Hongarije en Duitsland. Met de focus op de metaal, elektrotechniek en schildersbranche biedt Larex vakkundige arbeidskrachten.

Larex
Larex

In aanloop naar het EK Voetbal lanceerde Capital Advertising een doeltreffende direct marketing campagne. De focus in deze campagne lag op de 'Larex internationals' - vakmensen van diverse Europese nationaliteiten die uitblonken in hun technische expertise en prestaties. De campagne haakte niet alleen in op het Europees Kampioenschap voetbal maar ook op de internationale diversiteit die Larex kenmerkt. Het benadrukte de kracht van een grenzeloos en divers team van vakkrachten, klaar om de uitdagingen van de Nederlandse arbeidsmarkt aan te gaan.

Door te spelen met het thema van de voetbalwedstrijden en de 'internationals', zette deze campagne Larex op de kaart als een brancheleider op het gebied van het aantrekken van vakkundige arbeidskrachten uit meerdere Europese landen. De innovatieve aanpak, creatieve uitingen en gerichte strategie trokken de aandacht van veel potentiële klanten in de metaal-, elektrotechniek- en schildersbranche.

Het resultaat mocht er zijn; de campagne genereerde veel interesse en leidde tot een aanzienlijke toename van nieuwe klanten voor Larex. Het succes van de campagne demonstreerde niet alleen de kracht van creatieve marketinginspanningen, maar ook de capaciteit van Larex om zijn internationale vakkrachten op een unieke en effectieve manier in de schijnwerpers te zetten.

Wat is jouw favoriete sport?

Maak het mee met Capital Sports

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Fotoshoot met Miss Piggy voor Invicta

Invicta & Disney

Invicta heeft een samenwerking met Disney. Dit biedt onder andere de mogelijkheid om verschillende horlogelijnen met bekende Disney characters op de markt te brengen. Een van die lijnen is gebaseerd op The Muppets, met onder andere Miss Piggy.

Campagnebeeld Cagemax hond kijkend naar een groot bot

Cagemax

Cagemax uit Zaltbommel is een toonaangevende speler in de markt van dierlijke eiwitten en vetten. Met een wereldwijd bereik en een indrukwekkend netwerk van leveranciers en afnemers op vrijwel elk continent, schittert Cagemax op de internationale markt.

Abri campagne Heineken

Heineken

Bij Heineken is men nooit vergeten dat de essentie van kwaliteit niet wordt gemeten in de grootte van het merk, maar in de verfrissende smaaksensatie van het bier. Het houdt vast aan de visie van Gerard Adriaan Heineken, waarin kwaliteit, perfectie en verfrissing centraal staan.

Designwerk Van Lanschot

Van Lanschot

Bij Capital Advertising koesteren we onze langdurige samenwerkingen en er is er één die echt een bijzondere plek inneemt - Van Lanschot. We zijn er trots op dat we sinds 1991 zij aan zij staan met deze geweldige bank. Onze relatie is meer dan alleen zakelijk.