Complete magazine productie

Overvloed aan content strak vormgegeven in lijvig boekwerk

Invicta is een van de snelst groeiende horlogemerken ter wereld. Met honderden nieuwe releases en samenwerkingen per maand volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Er is content in overvloed. Vandaar dat één keer per jaar SEC Magazine wordt uitgebracht. Een lijvig boekwerk waarin de jaarlijkse hoogtepunten zijn gebundeld en creatief worden uitgelicht. Capital Advertising verzorgt voor het bedrijf uit Miami de complete productie, inclusief redactie, copy en vormgeving. In februari 2023 is alweer de vierde editie gepresenteerd.

SEC IMG_3036
SEC Magazine Mockup binnenkant

“Wat begon als een uit de hand gelopen magazine voor Invicta fans, is nu uitgegroeid tot een fundamenteel onderdeel van de merkidentiteit. SEC Magazine wordt alleen verspreid onder de voornaamste relaties en verzamelaars en mag met recht een collector’s item worden genoemd.”

Runs like clockwork
De kracht van SEC Magazine zit in de bladformule. De doelgroep en de boodschap van Invicta hebben we vertaald in een redactioneel stramien dat de basis vormt van alle nummers. Alle richtlijnen zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en publiceren als de onderwerpen nog relevant zijn. Voorbeelden van deze vaste onderdelen zijn: een introductie van de CEO, uitlichting van wereldsteden met een flagship store, een top 3 van nieuwe collecties en de verslaglegging van het grootste event van het jaar, de Invicta Cruise. Aan beeldmateriaal geen gebrek, ook omdat ons contentteam tot de vaste crew behoort op deze jaarlijkse trip naar de Bahama’s. Daar zorgen we er via social media voor dat de fans thuis ook kunnen meegenieten van de tentoonstellingen, exclusieve aanbiedingen, opwindende lanceringen en interviews met beroemdheden op de Carnival Sunrise.

Blader hier door de vierde editie van SEC Magazine van Invicta.

Magazine specialist
Capital Advertising is thuis in de ontwikkeling van diverse magazines. Zo zijn we bijvoorbeeld al 10 jaar vaste partner voor het Radboud Report, het magazine van het oncologische centrum van het Radboudumc in Nijmegen. We zijn betrokken vanaf de eerste redactievergadering tot aan de verspreiding van het magazine. We nemen interviews af met onderzoekers en artsen, verzorgen de fotografie, schrijven de teksten en zorgen voor de juiste look & feel van de pagina’s door het zorgvuldig vorm te geven.

Maar als bureau kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven. Daarom ontwikkelden we ons eigen Caps Magazine. Een dikke bundel van onze spraakmakende campagnes en het onderscheidende werk dat we door de jaren heen voor verschillende partners hebben gerealiseerd. Ben je benieuwd naar het resultaat of heb je wellicht interesse in een 'eigen magazine'? Vraag dan Caps Magazine aan. We sturen het je graag toe.

Laat je inspireren door het Caps magazine

We sturen het je graag toe

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Schaatser Team Jumbo-Visma

Jumbo-Visma

Bij Capital Sports delen we de passie voor twee van Nederlands geliefde sporten: wielrennen en schaatsen. Al meer dan tien jaar zijn we trots partner van Team Jumbo-Visma. Sinds 2021 zijn we zelfs in hetzelfde pand gevestigd als het wieler- en schaatsteam.

Campagnebeeld Ideo IAM

Ideo

Ideo is marktleider in het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Het bedrijf kwam met iets nieuws, namelijk Intelligent Asset Management. Om deze SAP-suite succesvol op de markt te zetten, schakelde Ideo Capital Advertising in.

Groen dak Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas

Om zijn groene initiatieven te stimuleren, heeft Waterschap Aa en Maas een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen: de subsidie voor klimaatbestendige maatregelen. Denk aan groene daken, groene gevels en regentonnen.

Wielrenners Shimano

Shimano

Met volle snelheid zijn wij enkele jaren geleden aan de slag gegaan voor Shimano. Onze focus lag specifiek op Team Sunweb, het voormalige thuis van Giro-winnaar Tom Dumoulin en het team waarvan Shimano bijna 15 jaar lang een van de titelsponsoren was.