Een rijk portfolio voor Van Lanschot

Al decennialang spraakmakende ontwerpen

Bij Capital Advertising koesteren we onze langdurige samenwerkingen en er is er één die echt een bijzondere plek inneemt - Van Lanschot. We zijn er trots op dat we sinds 1991 zij aan zij staan met deze geweldige bank. Onze relatie is meer dan alleen zakelijk; het is een reis geweest vol creativiteit, uitdagingen en, bovenal, vriendschap.

Van Lanschot Kempen3
Van Lanschot Kempen4-1
Amsterdam Zuid as in aanbouw

Van Lanschot: klant van het eerste uur
De band tussen Van Lanschot en Capital Advertising gaat verder dan alleen zakelijke transacties. Beide zijn geworteld in 's-Hertogenbosch en dat creëert een speciale connectie. Als Bossche onderneming voelen we ons vereerd om samen te werken met de oudste onafhankelijke bank van Nederland. Van Lanschot is, in de beste zin van het woord, klant van het eerste uur. Al meer dan drie decennia staat hun naam op onze klantenlijst. Het is iets waar we buitengewoon trots op zijn. Het spreekt boekdelen over het vertrouwen dat de bank in ons heeft.

Een allround partnership
Wat deze samenwerking zo bijzonder maakt, is dat we voor Van Lanschot fungeren als een allround marketingbureau. We zijn er wanneer ze ons nodig hebben en we schakelen snel. Of het nu gaat om het uitrollen van een nieuwe huisstijl, het ontwikkelen van spraakmakende brochures, het creëren van pakkende advertenties, of het vormgeven van een magazine of het jaarverslag, wij staan klaar om hun visie tot leven te brengen.

Samen succesvol groeien
De wereld van marketing en design is voortdurend in beweging, en we zijn er trots op dat we samen met Van Lanschot zijn meegegroeid. We hebben de kans gekregen om trends te volgen, innovatieve concepten te bedenken en, nog belangrijker, de boodschap van Van Lanschot op een frisse en boeiende manier te communiceren. Sinds 1991 hebben we samen met Van Lanschot aan talloze projecten gewerkt. Deze projecten variëren in omvang en complexiteit, maar onze toewijding blijft onveranderd. Of het nu gaat om het creëren van een nieuwe huisstijl die de identiteit van de bank weerspiegelt of om het ontwikkelen van informatieve en aantrekkelijke brochures die klanten aanspreken.

Ons geheim: directe samenwerking
Een belangrijk kenmerk van onze samenwerking met Van Lanschot is de directe samenwerking tussen onze ontwerpers en de marketingafdeling van de bank. Er zijn geen tussenpersonen in de vorm van account managers of traffic managers. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en de communicatie altijd helder en efficiënt is. Het behouden van een samenwerking die al decennia standhoudt, is geen eenvoudige prestatie. Het vereist niet alleen creativiteit en toewijding, maar ook betrouwbaarheid en consistentie. Bij Capital Advertising begrijpen we dat het nakomen van afspraken vanzelfsprekend is. Het is een fundamenteel onderdeel van onze aanpak.

Van Lanschot Kempen5

Strategie bespreken?

Je bent welkom op Visma - Lease a Bike Service Course

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Groen dak Waterschap Aa en Maas

Waterschap Aa en Maas

Om zijn groene initiatieven te stimuleren, heeft Waterschap Aa en Maas een nieuwe subsidieregeling in het leven geroepen: de subsidie voor klimaatbestendige maatregelen. Denk aan groene daken, groene gevels en regentonnen.

Campagnebeeld Invicta en Marvel Star Wars

Invicta & Marvel

Rond de lancering van Disney’s Star Wars Episode VIII, The Last Yedi zorgde ons creatieve team dat alle horloges gelijk werden (weg)gezet. Via het Force Friday platform waren de Star Wars horloges van Invicta binnen enkele uren uitverkocht.

Schaatser Team Jumbo-Visma

Jumbo-Visma

Bij Capital Sports delen we de passie voor twee van Nederlands geliefde sporten: wielrennen en schaatsen. Al meer dan tien jaar zijn we trots partner van Team Jumbo-Visma. Sinds 2021 zijn we zelfs in hetzelfde pand gevestigd als het wieler- en schaatsteam.

Sifan Hassan met fans bij FBK Games

FBK Games

Jaarlijks vinden in Hengelo de FBK Games plaats, een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse atlete Fanny Blankers-Koen. Als onderdeel van de World Athletics Continental Tour Gold behoort FBK Games tot 's werelds meest prominente atletiekevenementen.