Samenwerking tussen Miami en Den Bosch

Wereldwijde campagne voor Invicta Watch

Bij Capital Advertising zijn we trots op onze langdurige en vruchtbare samenwerking met Invicta Watch Group, een van 's werelds sterkst groeiende horlogemerken. Wat begon als een spannende uitdaging om een corporate campagne te creëren, groeide uit tot tal van bijzondere projecten over de gehele wereld. In de afgelopen acht jaar hebben we talloze projecten voor Invicta Watch Group uitgevoerd. Van Baselworld tot de Bahama's, van Miss Piggy tot Star Wars. We nemen je mee op een reis door enkele van onze meest opmerkelijke prestaties met Invicta.

Man beklimt groot Invicta horloge
Billboard met Invicta Invincible in Detail beeld
Billboard met Invicta Invincible in Detail beeld

Invincible in Detail
Het begon allemaal met een gedurfde visie. Invicta Watch Group, met bijna 200 jaar aan horloge-ervaring, had nog nooit eerder een grootschalige corporate campagne gelanceerd. Het team van Capital Advertising wist dat we iets uitzonderlijks moesten creëren. Na uitgebreide brainstormsessies met het marketingteam van Invicta op hun hoofdkantoor in Miami en bij ons in het vertrouwde 's-Hertogenbosch, ontstond het thema 'Invincible in Detail'.

Dit thema benadrukte de rijke detaillering van de verschillende onderdelen die zo kenmerkend zijn voor Invicta-horloges. De campagne werd met veel enthousiasme ontvangen en geïntroduceerd op Baselworld, de jaarlijkse horlogebeurs, waar iedereen uit de branche vertegenwoordigd is. Het succes van de campagne was echter slechts het begin van onze reis met Invicta Watch Group.

Terwijl we begonnen met het creëren van de 'Invincible in Detail'-campagne, evolueerde onze samenwerking gestaag. Het team van Capital Advertising kreeg de eer om te werken aan tal van opwindende projecten, variërend van social media verslag tijdens de Invicta Cruise naar de Bahama's tot de productie van SEC Magazine, van ‘calendar shoots’ tot winkelinrichting.

Prestigieuze samenwerkingen
Een hoogtepunt in onze samenwerking met Invicta Watch Group was ongetwijfeld de betrokkenheid met enkele van de meest iconische merken en personages ter wereld. We hadden het voorrecht om te werken met Eva Longoria, Shaquille O’Neal, Star Wars, Spiderman, Batman en Disney. Een onvergetelijk moment was de fotoshoot met Miss Piggy en Kermit in het zonnige Miami.

In de afgelopen jaren hebben we Invicta Watch Group ook actief ondersteund in hun samenwerkingen met grote sportorganisaties, waaronder de NHL, MLB en NFL. Als bureau hebben we invulling gegeven aan deze campagnes, van concept tot executie. Een van de meest aansprekende campagnes was rond het sponsorship met coureur Juan Manuel Correa en het Invicta Racing Team. De shoot vond plaats op het Circuit Paul Ricard in Le Castellet in de Provence. De beelden waren niet alleen erg mooi, ze toonden ook de perfecte synergie tussen precisie, snelheid en elegantie.

Meerdere horlogemerken
Door de succesvolle aanpak voor het merk Invicta, werden we ook het marketingbureau voor de andere horlogemerken van Invicta Watch Group. Zo ontwikkelden we ook de campagnes voor Glycine, TechnoMarine en S. Coifman en blijven we verantwoordelijk voor tal van projecten rond deze merken. Na tien jaar van samenwerking met Invicta Watch Group blijven we onze grenzen verleggen en onze passie voor marketing en horloges delen met de wereld.

Time-out! Tijd om je strategie te bespreken

We staan voor je klaar

Ook in ons portfolio

Nog meer succesverhalen

Taxperience illustratie Albert Einstein

Taxperience

Neem een belasting- en notariskantoor. En maak het anders dan alle anderen. Taxperience uit Den Bosch is al jaren niet zo standaard. Wij gaven ze een huisstijl die bij die uitstraling past. Met iconische figuren, sprekende kleuren en een nieuwe pay-off.

Campagnebeeld Invicta en Marvel Star Wars

Invicta & Marvel

Rond de lancering van Disney’s Star Wars Episode VIII, The Last Yedi zorgde ons creatieve team dat alle horloges gelijk werden (weg)gezet. Via het Force Friday platform waren de Star Wars horloges van Invicta binnen enkele uren uitverkocht.

Campagnebeeld Ideo IAM

Ideo

Ideo is marktleider in het verbeteren van service- en onderhoudsprocessen in SAP. Het bedrijf kwam met iets nieuws, namelijk Intelligent Asset Management. Om deze SAP-suite succesvol op de markt te zetten, schakelde Ideo Capital Advertising in.

Basketballer Heroes Den Bosch

Heroes Den Bosch

Zodra je de Maaspoort betreedt, thuishaven van Heroes Den Bosch, voel je het: dit wordt een spektakel. Verbluffende driepunters, blocks en dunks worden afgewisseld met energieke pauzes, waar dance acts en half court shots je aandacht vasthouden.